مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: با حضور معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد بیمه خبرنگاران همدان تعیین تکلیف می‌شود.
کد خبر: ۲۶۲۸۰
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱ 22 April 2015

مسئولان می گویند مدیران رسانه‌ها مکلف به بیمه خبرنگاران هستند، آیا بیمه شدن خبرنگاران از سوی مدیران رسانه‌ها اجرایی می شود؟

به گزارش فارس؛ فاضل عبادی در نشست خبری با بیان اینکه برای پیگیری بیمه خبرنگاران معاونت مطبوعاتی به همدان دعوت می‌شود، اظهار کرد: بیمه موجب امنیت شغلی خبرنگاران است که باید این مهم هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود.

وی با بیان اینکه مدیران رسانه‌ها مکلف به بیمه خبرنگاران هستند، افزود: بیمه شدن خبرنگاران از سوی مدیران رسانه‌ها موجب تقویت کار این قشر زحمتکش می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با بیان اینکه شهرام کرمی به درخواست استان همدان دبیری این دوره از جشنواره تئاتر را عهده‌دار شدند، افزود: بر این اساس دبیرخانه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در همدان فعال شده و تمام کارها با تفویض اختیارات به استان واگذار شده است.

وی با بیان اینکه در جشنواره تئاتر کودک به دنبال اجرای برنامه‌‌های شاخصی هستیم، افزود: امیدواریم با پیشنهادات و تعامل بهتر بتوانیم بهتر از سال‌های گذشته جشنواره تئاتر کودک را برگزار کنیم.

عبادی با بیان اینکه در سال گذشته جشنواره به نسبت سال‌های قبل بهتر برگزار شد، بیان داشت: 120 هزار کودک و نوجوان در سال گذشته از برنامه‌های جشنواره تئاتر کودک بهره‌مند شدند.

نشریات همدان وضعیت متعادلی دارند

وی با بیان اینکه در نشریات نیز وضعیت متعادلی حاکم است، بیان داشت: در حوزه مجازی، استان همدان جزو استان‌های برجسته است و بر اساس پیمایش شورای فرهنگ عمومی طی دو سال گذشته جزو سه استان برجسته کشور بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با بیان اینکه همدان در حوزه نشریات جزو 10 استان برتر است، اظهار کرد: امیدواریم با افزایش محتویات نشریات و کتاب بتوانیم جذب حداکثری را در حوزه چاپ و نشر داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در حوزه چاپ و نشر تعداد انتشاراتی‌ها جزو استان‌های فرهنگی است، افزود: در حوزه چاپ، همدان جزو پنج استان برجسته کشور است و با تقویت اتحادیه چاپخانه‌داران که مجدد احیا خواهد شد، امیدواریم بتوانیم کارهای اثربخشی انجام دهیم.

عبادی با اشاره به اینکه در سطح استان 112 نشریه دارای مجوز وجود دارد، اظهار کرد: در سطح کشور 7 هزار و 670 نشریه دارای مجوز وجود دارد که همدان در مقایسه با کشور رتبه متعادلی دارد.

16 خبرگزاری در همدان فعال است

وی با بیان اینکه 44 خبرگزاری در کشور فعال است، تصریح کرد: 16 مورد از این خبرگزاری‌ها در سطح استان همدان فعال است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از اجرای 22 برنامه شاخص استانی، ملی و بین‌المللی خبر داد و گفت: بسیاری از این برنامه‌ها در شهرستان‌ها برگزار شد که امسال نیز این برنامه ادامه خواهد یافت.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از 99 نمایش در استان تولید شده است، افزود: بیش از 114 مورد شاخص‌های فرهنگی ـ هنری قابلیت دریافت مجوز دارند که در همدان تنها در 5 تا 6 عنوان مجوز صادر شده است.

عبادی بیان داشت: در حوزه موسسات فرهنگی همدان از 18 موسسه به 27 موسسه فرهنگی افزایش یافته و موسسات قرآنی به 78 مورد و کانون‌های مساجد به 517 مورد افزایش یافته است.

اجرای 39 برنامه شاخص فرهنگی در سال 94 در همدان

وی یادآور شد: در سال جاری 39 برنامه شاخص در حوزه فرهنگی و هنری طراحی شده که امیدواریم به نهادهای غیردولتی و موسسات فرهنگی و هنری بخش خصوصی واگذار شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه در سال گذشته 187 نمایشگاه هنرهای تجسمی برگزار شد، افزود: انجمن‌های ادبی استان نیز در سطح کشور فعال هستند که با پشتیبانی می‌توانند در این حوزه بیشتر فعال شوند.

وی با اشاره به اینکه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان ثبت جهانی شده است، افزود: دبیرخانه این جشنواره در همدان تشکیل شده و با تفویض اختیاراتی که امسال به همدان واگذار شده، در این استان ماندگار خواهد شد.

عبادی در پایان سخنانش با اشاره به بازگشت جشنواره فیلم کودک و نوجوان در همدان خاطرنشان کرد: جشنواره فیلم تئاتر کودک و نوجوان با وزارت ارشاد و با موسسه سینمایی فارابی تفاهم‌نامه دارد و هنوز بازگشت آن مشخص نیست.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار